El CF Ciudad de Alcoy reforça la seua plantilla amb fitxatges locals

El CF Ciudad de Alcoy s’estrenarà la pròxima temporada en Primera Regional. I ho farà en el grup sisè, coincidint amb el At. Muro, amb qui ja va mantenir un bonic duel el passat curs per l’ascens directe.

Al final els murers es van fer amb el primer lloc i els de Jordi Vilaplana van aconseguir pujar en la repesca després de superar amb claredat al Jove Espanyol B. En el seu debut en la categoria, el CF Ciudad de Alcoy ha apostat per mantenir el bloc de l’ascens i reforçar algunes posicions sense renunciar a la filosofia amb la qual es va engegar aquest ambiciós projecte fa un any de donar preferència a la pedrera local.

Les incorporacions més cridaneres han vingut en atac. Es tracta de Santi Moltó, autor del gol que donava l’ascens a Primera Regional a l’Esides Caramanchel, i de Dani Llopis, que era la referència ofensiva del Vedruna. Dos noms als quals caldria afegir els de el porter Albán (Beniarrés) i el migcampista Dani Bermúdez (Vedruna), que vindran a cobrir les baixes de Marcos i Antolí.

Tampoc segueixen el lateral Jordi Francés i el davanter Jorge Francés. El capítol de fitxatges es tancarà amb un parell d’incorporacions. La pretemporada de l’equip ja ha arrancat i el primer amistós està programat per al dijous 30 contra l’Eldense B com a visitant. El debut de lliga serà el 16 de setembre a casa contra el Villena B. Aqueix mateix dia el At. Muro s’enfrontarà al Idella. Caldrà esperar al 18 de novembre perquè tots dos equips tornen a veure’s les cares. El grup es completa amb els següents equips: Montaverner, Ayorense, Moixent, Saix, L’Alcúdia de Crespins, Real de Gandia, SB Ontinyent, Font d’Encarrós, Canals, Peña Madridista de Ibi, Oliva, Petrelense.

Foto: Jordi Vilaplana segueix com a entrenador de l’equip.

Send this to a friend