Rafa Valls no estarà en la Volta però corre a Anglaterra

Es fa estrany no veure a Rafa Valls en la Volta a Espanya que va començar el dissabte a Màlaga. El ciclista de Cocentaina es recupera d’un virus que li va afeblir en la recent Volta a Burgos i que li va deixar definitivament fora de la llista final de vuit corredors de l’equip Movistar que lluitarà per la victòria en la 73 edició de la ronda espanyola.

Valls vol guanyar temps per a estar en condicions de prendre l’eixida en el Tour de Gran Bretanya que es disputa del 2 al 7 de setembre i que aquesta edició tindran l’atractiu de comptar amb la presència del flamant guanyador del Tour 2018, Geraint Thomas, i del quatre vegades guanyador de la ronda francesa, Chris Froome.

“Estava ja de per si mateix complicat ficar-se en l’equip de la Volta a Espanya, però si hi havia alguna possibilitat un virus no em va deixar córrer en condicions en la Clàssica de Sant Sebastià i després en la Volta a Burgos. Porte uns dies malalt, amb diarrees i molèsties per tot el cos que m’impedeixen estar al cent per cent. A Burgos ja vaig notar que em passava alguna cosa i va ser en tornar a casa quan em vaig sentir molt mal i vaig haver de parar”, ha explicat Rafa Valls, qui espera en els pròxims dies recuperar sensacions per a estar en condicions de córrer a Anglaterra a la fi d’aquesta setmana.

El ciclista de Movistar ha assegurat que es troba totalment restablit de la caiguda que li va obligar a abandonar el Gir d’Itàlia en la desena etapa. “Era la meua primera gran amb el Movistar i sincerament em trobava molt bé i il·lusionat a fer una gran carrera. Va ser al principi del Gir i quedava encara tota la muntanya. Havia preparat bé aquesta part de la temporada però d’allò ja estic totalment recuperat”, va indicar.

Send this to a friend