L’Esides puja a Primera Regional

Després de la tempesta que va suposar veure’s apartat de l’ascens a Primera Regional que s’havia guanyat en el terreny de joc, s’ha instal·lat la calma i en l’Esides Caramanchel han trobat raons per a somriure i mirar la pròxima temporada amb un altre semblant. Els blaus han ocupat una de les vacants produïdes per renúncies i han sigut inscrits com a equip de Primera Regional. No ha sigut en el grup sisè al costat de CFC Ciutat d’Alcoi i At. Muro sinó en el setè amb equips de la Marina, zona d’Alacant i també del Vinalopó.

“Ha sigut una immensa alegria després de l’enorme decepció que va suposar quedar-se sense ascens quan ens ho havíem guanyat en el camp”, ha explicat Nacho Dorado, tècnic de l’equip, qui no oblida aquells primers dies de juny quan el Júpiter de Massamagrell aconseguia en els despatxos el que no va poder aconseguir en el terreny de joc.

Els dos partits de l’eliminatòria van acabar en empat. El duel disputat en el camp de la Via de Cocentaina va acabar 1 a 1 i una setmana després, amb una nodrida representació d’afeccionats de l’Esides desplaçats fins a aquesta localitat de L’Horta Nord, el partit va finalitzar amb empat a dos i l’eliminatòria es va decidir en la pròrroga amb el gol de Santi Moltó quan passaven vuit minuts del temps reglamentari.

Els trons es deslligaven pocs dies després en saber que el Júpiter havia presentat un recurs per alineació indeguda de dos jugadors, Jabato i Cristian, que havien estat jugant tota la segona volta del campionat amb fitxa de veterans. “Des de la delegació d’Alcoi de la FVF se’ns va dir que estava permès quan no ho estava”, va indicar Nacho Dorado. Cinc anys després d’aquell històric ascens de 2013, l’Esides Caramanchel tornarà a trepitjar els camps de la Primera Regional.

En el seu retorn al tercer graó del futbol regional s’enfrontaran a l’Il·licitana Raval com a visitant el pròxim 18 de setembre, data de la primera jornada. El debut com a local serà una setmana després contra La Nucia B. La resta d’equips del grup ho integren: Pedreguer, Mediterrani, Benissa, La Coca d’Asp, El Campello, Gorgos, Ondarense, Calvari de Benidorm, Mutxamel, Polop, Altea, Rácing San Gabriel i Novelda B.

TRES BAIXES IMPORTANTS

L’equip va arrancar la pretemporada dimarts passat. Ho va fer amb la plantilla encara per definir. Hi ha una sèrie de jugadors a prova i uns altres que vindran com a reforços. Se sap que tres futbolistes importants el passat curs no seguiran. Es tracta de Santi Moltó, autor del gol de l’ascens, que ha fitxat pel CFC Ciutat d’Alcoi.

També Ferran té nova destinació i el seu futur passa per jugar en el Montaverner, mentre que Delfín es marxa a viure lluny d’Alcoi. D’altra banda, el club ha trencat la ‘filialidad’ amb el Contestano i ha signat conveni amb l’Alcoyano. D’aquesta manera, deixarà de jugar els seus partits com a local a Cocentaina i ho farà en el poliesportiu Francisco Laporta.

Send this to a friend