Ibi: Hombres G i Space Elephants, dos plats forts musicals

A poc més d’un mes perquè Ibi celebre les seues festes majors de Moros i Cristians, l’Ajuntament d’Ibi presenta els concerts que durant aqueixos dies amenitzaran les vetlades prèvies a les festes, i també durant el seu transcurs.

Les primeres cites, quant a música es refereix, tindran lloc el primer cap de setmana de setembre. El divendres 31 d’agost, i després de la celebració del tradicional Correfocs, la Glorieta d’Espanya albergarà el concert de Space Elephants, l’entrada del qual serà gratuïta. Aquest grup de DJ’s converteix cadascuna de les seues disbauxades sessions en inoblidables per al públic. El seu genuí secret és el d’interactuar amb la gent pintant els cossos, soltant centenars de globus, tirant *confetti, repartint llums led … En fi, tot un espectacle de diversió musical.

Després de calfar motors el divendres, el dissabte 1 de setembre, la mateixa Glorieta d’Espanya acull de nou a un dels grups del pop espanyol per excel·lència d’aquest país, Hombres G, i que farà les delícies dels quals han sigut i seran els seus seguidors, ja que des dels anys 80 han anat albergant nombrosos èxits
que diverses generacions guarden en la seua memòria. Les entrades anticipades ja estan a la venda, de moment, en les plataformes online www.bacantix.com i www.wegow.com . El seu preu és de 20 € i en taquilla aqueix mateix dia de 25 €.

Com ja es porta alguns anys apostant, també durant el transcurs de les festes la música serà protagonista en el carrer. El dissabte 15 de setembre, en la Plaça de la *Palla, a les 16’30 hores, actuaran “Els *happys”, l’actuació dels quals en la passada edició de *Fira Ibi va tenir molt èxit. El diumenge, 16 de setembre, “Els Sanguangos” seran els encarregats d’amenitzar la Plaça de la Palla, a les 16’30h, amb la seua
enèrgica actuació a peu de carrer.

A aquestes quatre propostes musicals també hem de sumar el concert que la banda local Fórmula 6 realitzarà en la Plaça de la Palla el diumenge 2 de setembre, a les 20’00 h, i com no, la Revetla del Fester, amb el Grup Mátrix, el dissabte 8 de setembre en el carrer Els Eres.
El regidor de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ibi, Luis Vicente Martí, declara que “hem apostat per mantenir i potenciar el que ja ha anat funcionant molt bé i, sobre la base de la demanda ciutadana, recuperar certs esdeveniments i ubicacions que han marcat la història d’aquestes festes. Sempre, amb la condició d’intentar cobrir tots els trams d’edat”

Send this to a friend