Unes fanfàrries acompanyen el moment de les Ambaixades en Cocentaina

Cocentaina estrenarà avui dilluns 13 d’agost, coincidint amb el dia de l’Alardo i la festivitat litúrgica de Sant Hipòlit Màrtir, unes fanfàrries musicals que acompanyaran els parlaments que declamen en aquesta jornada els Ambaixadors dels bàndols de la creu i de la mitja lluna.

Les citades peces són obra del músic i compositor José Francisco Molina Pérez i seran interpretades en diferents punts del Passeig del Comtat i del Pla, tant en el matí com en la vesprada del dia ‘Els Trons’, per part de la Colla de Dolçaines i Tabals ‘Mal Passet’ així com pel grup ‘Raval Jussà d’Albaida’.

Molina explica que ha estat més de cinc anys treballant en aquest projecte per a fer-ho una realitat “el recordat Luis Reche, que va coordinar les Ambaixades i va treballar per a posar-les en valor, va ser el que em va proposar la idea de crear unes fanfàrries per a acompanyar cada moment concret de l’acte. Totes les melodies que sonaran serviran de preàmbul a les intervencions i escenes que protagonitzen els personatges de les Ambaixades”, afirma.

Send this to a friend