Ajudes a la conducció

El nou Peugeot 508 oferix tot un arsenal de funcions d’ajuda a la conducció d’última generació. Incorpora el Lane Position Assist (LPA) , que manté la posició del vehicle en la via de circulació, així com fre automàtic d’emergència i alerta de risc de col·lisió, a més d’un sistema de visió nocturna (Night Visió) totalment nou en el segment.

Este dispositiu innovador disposa d’una cambra d’infrarojos que permet la detecció de sers vius davant del vehicle de nit o en males condicions de visibilitat. El sistema garantix la detecció a una distància de fins a 200-250 m, més enllà de l’abast de les llums de carretera, amb una visualització central de la visió d’infrarojos en el quadro d’instruments digital, dins del camp de visió del conductor.

Esta tecnologia completa l’equipament de seguretat del Nou Peugeot 508, que disposa, a més, d’altres sistemes d’alerta primerenca com el fre automàtic d’emergència d’última generació, que detecta vianants i ciclistes, tant de dia com de nit, a velocitats de fins a 140 Km/h.

En circulació urbana, el conductor compta amb assistència en algunes maniobres, com el Visiopark 2 (visió 360é) o l’última generació de Full Park Assist amb funció perimètrica Flankguard (només amb la caixa del canvi automàtica EAT8) . En estos casos, el sistema gestiona automàticament la direcció, l’accelerador i el fre per a entrar i eixir de la plaça d’aparcament.

Present en quasi 160 països amb més de 10.000 punts de contacte amb el client, les vendes de Peugeot han crescut un 10,4% en 2017, aconseguint 2.119.845 vehicles comercialitzats en tot el món. Peugeot unix Exigència, Elegància i Emoció, amb l’objectiu de ser la marca generalista d’alta gamma amb vocació mundial.

Iniciada en 1889, la història automobilística de la marca ha sumat enguany una nova victòria en les pistes del Ral·li Dakar amb el Peugeot 3008DKR Maxi.

Send this to a friend