L’alcalde d’Ibi es reuneix amb Diputació per a parlar del geriàtric

L’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, i la tinent d’alcalde de Serveis Socials de l’Ajuntament, M.ª José Herrero, es van reunir dimecres passat dia 1 amb la nova diputada provincial de Benestar Social, Carmen Verdú, que prenia possessió del seu càrrec el passat 4 de juliol després de la renúncia presentada pel ja exdiputat Miguel Zaragoza.

En aquesta cita que tenia com a objectiu conèixer a la nova diputada, l’alcalde i la tinent d’alcalde van tractar com a principal un dels temes més importants per a Ibi i en el qual l’equip de govern treballa, com és una residència geriàtrica per a la localitat. cal recordar que la Diputació d’Alacant ha concedit 120.000 euros per a la “Redacció del projecte per a la construcció d’una residència geriàtrica a Ibi” i el consistori ja està treballant en la licitació per a la contractació d’aqueixa redacció. A més, l’Ajuntament d’Ibi informarà a Diputació del cost de l’obra que llance el projecte perquè puguen contemplar-ho per a l’estudi dels seus pressupostos de manera plurianual.

Les condicions exigides des de Conselleria i que van ser tractades en una reunió el passat mes d’abril amb la secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Mª Elena Ferrando, van ser les que l’ajuntament posara el sòl, la Diputació assumira la construcció i Consellería s’ocupara de l’equipament i el concert de les places, alguna cosa que inquietava al govern local. No obstant açò, gràcies a la bona disposició de Diputació per a la realització del projecte, i que ha seguit quedant palés en aquesta última reunió amb la nova diputada, es va a seguir treballant i insistint perquè no es paralitze en cap moment i puga anar avançant correctament. De fet, des del consistori s’espera que pròximament hi haja una reunió entre Conselleria i Diputació en la qual es tracte el geriàtric d’Ibi, “alguna cosa que seria molt positiu i esperançador que el projecte segueix avant”, van manifestar.

Rafael Serralta explicava que “després d’aquesta reunió, vam seguir confiant que la Diputació d’Alacant ens recolza en aquest importantíssim projecte per a Ibi i que el primer pas, que és la redacció del mateix, ja s’està realitzant gràcies a ells. Esperem poder comptar amb el mateix suport des de Conselleria per a continuar amb el seu desenvolupament. Nosaltres per la nostra banda no cessarem de treballar i posar tota la nostra obstinació per a aconseguir-ho”.

Send this to a friend