Natxo Gómez: “La creació d’ocupació és prioritària”

Natxo Gómez Orts és Enginyer Tècnic Industrial en Química per la Universitat Politècnica de València. Gerent en Europreven, empresa dedicada a la prevenció de riscos laborals, ostenta el càrrec de vicepresident segon de la Cambra de comerç i Indústria d’Alcoi, és al seu torn president de DADA, una de les associacions pertanyents a FEDAC i recentment nomenat president de la Federació d’Empresaris de L’Alcoià i El Comtat (FEDAC).

Gerent en Europreven, vicepresident segon de la Cambra de comerç, president de DADA associació i des de principis de juny el nou president de FEDAC. Com aconsegueix compaginar els diferents càrrecs que ostenta?

“No sóc una persona que li agrade estar parada, necessite tenir activitat i situacions on aprendre dels professionals que m’envolten. Treballar amb les empreses de L’Alcoià i El Comtat perquè progressen i tinguen un respatler institucional crec que és un privilegi, per sort en tots els organismes en els quals estic confie plenament en els equips que els conformen, sense els quals seria impossible de compaginar ni un solament d’ells. Respecte a la presidència de DATO i FEDAC són dos càrrecs compatibles, de fet un no pot existir sense l’altre, FEDAC és una “associació d’associacions” on s’integren les més importants de L’Alcoià i El Comtat, el president de la federació és triat entre els presidents de les diferents associacions que la componen, és un càrrec representatiu, ja que tots els mesos tenim una reunió els presidents de les associacions on es prenen les decisions més importants, la veritat és que és un equip que funciona molt cohesionat, per la qual cosa el treball es realitza entre tots i és d’agrair que s’involucren tant. Demostra l’enorme interès i les ganes de treballar de totes les associacions”.

Com a president de FEDAC quins són els objectius més immediats que s’ha marcat dins de la Federació?

“Principalment el cobrir i reivindicar les necessitats empresarials del nostre territori, cadascuna de les associacions pot tenir unes prioritats, però són comunes per a tots els sectors que componen FEDAC, major seguretat, administració més àgil, ajudes públiques per a promoció de l’ocupació, mà d’obra qualificada, formacions adequades al mercat laboral, noves tecnologies per a ser més competitiu…. El sòl industrial, és una de les claus, s’ha d’aconseguir un compromís de tots els grups polítics, que tinga una continuïtat encara que canvie el govern i pense que no és tan complicat. I per descomptat una aposta ferma per la recentment creada plataforma per a la reindustrialització, on estan IBIAE (Ibi i Foia de Castalla), COEVAL (La Vall d’Albaida) i (…)

Pot llegir l’entrevista completa en l’edició de El Nostre del dissabte 4 d’agost.

Advertisements

Send this to a friend