El Carrascal actua en San Lorenzo del Escorial en un intens estiu

El Grup de Danses Carrascal comença amb els preparatius de la pròxima edició de la Setmana de Cultura Popular. Amb la intenció d’aconseguir màxima assistència i convidats dels diferents municipis i comunitats, durant els mesos d’estiu la seua agenda s’omple d’intercanvis necessaris per a aconseguir el seu propòsit.

El passat 21 de juliol el grup va participar en el ‘II Intercanvi de Danses de Planes’ organitzat pel Grup de Danses La Baronia com a part de la XV Campanya d’Intercanvis Musicals.

El cap de setmana passat, el Grup de Danses Carrascal va estar en San Lorenzo del Escorial participant en el ‘XIV Festival Folklòric Nacional’ que organitza el Grupo Folklórico Aldaba. En total 50 components dels grups La Cordeta i Carrascal es van desplaçar a la localitat madrilenya.

L’estiu del Carrascal continuarà amb la tradicional visita al Preventori el dia 15 d’agost, celebrant la festa de l’Asunción i actuant per als més majors. Tancant agost, el dia 26 el grup anirà a Gorga on participaran en una combinació de Dansa–Teatre subvencionat per cultura de la Diputació d’Alacant.

Advertisements

Send this to a friend