Recepció oficial després dels èxits

Mostrant el seu treball, l’equip format per estudiants i professors de l’IES Cotes Baixes va ser rebut per l’alcalde i diversos regidors de la Corporació després de la victoriosa participació en la Shell Eco Marathon Europe 2018 celebrada el passat 2 de juliol a Londres. Durant sis dies es van disputar les proves amb el prototip DIMONI3 resultat del treball d’alumnes i professors de diferents especialitats de l’IES Cotes Baixes.

L’equip Dimoni Cotes Baixes ha quedat campió en aquesta marató repetint podi per quart any consecutiu en la competició de vehicles d’alta eficiència energètica de major nivell del planeta, i per segona vegada quedant en el més alt. El projecte ECO-DIMONI naix en 2005 com a iniciativa dels professors de l’especialitat d’automoció, introduint de forma pràctica a l’alumnat en les tecnologies capdavanteres de sistemes de propulsió alternatives

A més, es van presentar dos vehicles participants en la cinquena edició de la Hiperbaric-Challenge: el HiperCotes Inèrcia Bàsica HCI 3/18, que ha sigut fabricat amb materials sostenibles, i el IB2/18 un vehicle estratosfèric. Assenyalar que solament 12 equips van arribar a la final a Burgos, on l’equip HiperCotes va quedar campió.

Advertisements

Send this to a friend