Un alcoià al capdavant de la unitat agrícola del Grup Alimentari Citrus

L’alcoià Jorge Reig Berlanga, de 48 anys d’edat, s’ha incorporat com a director general de la unitat de negoci agrícola del Grup Alimentari Citrus (GAC), expert en la producció i elaboració d’aliments mediterranis, saludables i frescs. Jorge Reig té 10 anys d’experiència en el sector ‘hortofrutícola’ i s’incorpora al GAC amb l’objectiu de consolidar el model de negoci diversificat, iniciat en 2015, i que permetrà al grup seguir creixent a través de nous clients i mercats.

Jorge Reig és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat d’Alacant, compta amb un MBA per la European University i un Programa de Gestió Avançada (AMP) per l’Institut d’empresa (IE). Va començar la seua activitat professional en el món de l’auditoria i consultoria, i amb posterioritat va desenvolupar la seua carrera en sectors com el calçat i l’immobiliari. En 2008 es va incorporar a la productora agrícola Grup G’s Espanya, com a director de Finances i en la seua última etapa ha ocupat el càrrec de Director General de la Divisió de Fresc.

El nou director de la unitat agrícola de GAC compta amb un ampli coneixement del mercat ‘hortofrutícola’ a Europa i aporta una dilatada experiència en fusions i adquisicions dins del sector. En 2014 va ser inclòs en el rànquing dels ‘100 Millors Financers d’Espanya’, elaborat per la revestisca Actualitat Econòmica i KPMG.
La unitat de negoci agrícola de GAC, la planta del qual de processament està situada en Dolores de Pacheco (Múrcia), dóna ocupació a prop d’1.300 persones i en 2017 va aconseguir una facturació de 88 milions d’euros. La companyia compta amb cultius en 25 finques distribuïdes en set províncies i exporta el seu producte agrícola a 30 clients en 20 països de tota Europa.

Jorge Reig Berlanga va iniciar els seus estudis en La Salle d’Alcoi, està casat, té tres fills i ha format part de la filà Llana, mantenint un contacte directe amb Alcoi, on resideix la seua família.

Advertisements

Send this to a friend