Muro vol dedicar els 300.000 euros de Diputació a la piscina

L’alcaldessa de Muro, Jacquelin Cerdà, ha reunit a la Junta de Portaveus per a plantejar-los la necessitat d’invertir la quantia de 300.000 euros que es rebran de la Diputació provincial en la millora i rehabilitació de les instal·lacions i equipaments de la Piscina Municipal.

En aquesta reunió, Cerdà els ha fet extensiva als portaveus dels grups polítics locals amb representació en el Consistori la proposta de l’equip de govern, convidant-los a recolzar el projecte i a aportar la seua visió. Una reunió en la qual entre altres temes ha servit per a explicar l’expressat projecte en el qual s’està treballant, i que en breu s’ha de presentar a la Diputació, o la modificació del projecte a presentar per al Pla d’Obres i Serveis sol·licitat al mateix ens provincial, que consistirà a invertir els prop de 450.000 euros d’aquest Pla, en cas de ser beneficiaris, en la millora i condicionament de les instal·lacions i equipaments del Poliesportiu Municipal, com per exemple vestuaris, sala d’usos múltiples per als Camps, accessibilitat, pistes de pádel i hoquei.

Recordem que el passat 23 de juliol Jacquelin Cerdà i Carol Iváñez es van reunir amb el diputat provincial de Compromís, Gerard Fullana, qui els va informar del nou pacte en la Diputació d’Alacant i amb el qual Muro rebria 119.207,05 euros més dels quals se’ls havia comunicat per a inversions financerament sostenibles. En total, 300.877’98 euros.

Compromís per Muro proposa que aquesta quantitat es destine a millorar les instal·lacions de la Piscina Municipal, doncs com apunta l’alcaldessa i els seus edils, “tenim previsió d’invertir mitjançant el Pla d’Obres i Serveis de la Diputació d’Alacant en la millora de les instal·lacions i equipaments esportius, tal com acordem amb EU i PSOE el passat 2017”. Un acord, que segons apunta la portaveu del grup local de la formació nacionalista a Muro i regidora de Serveis Municipals, Hisenda, Seguretat Ciutadana, Promoció Econòmica i Turisme, Carol Iváñez, “esperem que continue vigent, i de fet, així li l’hem manifestat en la Junta de Portaveus als representants d’EU, PSOE i PP”.

“Des de Compromís per Muro continuem treballant per a millorar el nostre poble, atenent amb responsabilitat i seny a les necessitats de Muro, sempre segons els recursos i possibilitats que el pressupost ens permet dur a terme i complementant amb altres ajudes que ens puguen arribar altres institucions. De fet, ens alegrem que aquesta ajuda que ara rebrem puga sumar-se a les inversions pressupostades d’inici com les afegides com financerament sostenibles i que amb fons propis estem portant i pretenem dur a terme, com són la millora de les instal·lacions i equipaments culturals, de diversos camins en el terme municipal, les actuacions en els accessos a les pedanies o, també, en el condicionament de parcs i jardins”.

A açò afigen que “no obstant açò, esperem que no es repetisca la trista imatge de no poder dur a terme més inversions beneficioses per a Muro pel simplement de la negativa i rancor dels partits en l’oposició” han manifestat.

Foto: Ajuntament de Muro

Send this to a friend