Sancions més dures contra l’abocador il·legal de la Beniata

L’Ajuntament d’Alcoi treballa a acabar amb l’abocador il·legal que se situa en la zona a esquena de la Beniata, tal com va explicar el regidor de Medi ambient, Jordi Martínez en respondre a les preguntes plantejades per José Miguel Antolí, regidor de Ciutadans a Alcoi.

Antolí va denunciar que aquests terrenys a esquena de la Beniata “no compleixen els mínims respectables quant a salubritat”. El regidor de Ciutadans va advertir que “en el centre i en els laterals del carrer es troba una gran quantitat de brossa i de materials de tot tipus que constitueixen el que sens dubte podríem denominar un abocador il·legal”. Per tot açò, Antolí va preguntar al responsable de l’àrea de Medi ambient de l’Ajuntament, Jordi Martínez, si la zona estava controlada i quines actuacions es durien a terme per a adequar-la.

NETEGES PERIÒDIQUES

Jordi Martínez va admetre que la situació del Clergue dista molt de ser la desitjada, però amb tot, va confirmar que l’Ajuntament “té controlada aqueixa zona d’abocaments”, i que fins i tot, segons va afirmar Martínez, “s’han interposat sancions a persones a les quals se’ls va sorprendre mentre dipositaven allí els seus residus”. A més, va avançar que la intenció de l’Ajuntament és “reforçar aquestes sancions per a aconseguir així acabar amb aquest abocador en el qual s’acumulen dia després de dia enderrocs de tot tipus”.

L’edil de Medi ambient va informar també que, “a pesar que l’abocador es troba en terrenys que no són municipals, l’Ajuntament realitza periòdicament tasques de neteja en la zona, encara que és cert que no són suficients, perquè perquè estava sempre impoluto faria mancada netejar-ho cada dia”, va lamentar Jordi Martínez, qui, d’altra banda, espera que “la zona estarà en molt millor estat quan es comencen a instal·lar empreses en el polígon industrial que es preveu alçar en aqueixos mateixos terrenys del Clergue”.

Advertisements

Send this to a friend