Guanyar acusa a l’Ajuntament de “privatitzar” la participació

Guanyar Alcoi considera que els processos participatius que duu a terme l’Ajuntament d’Alcoi estan “privatitzats” ja que en lloc si es fes “des del mateix departament es contracten empreses privades que comporten una despesa econòmica”.

La plataforma incideix que “el personal de l’Ajuntament hauria de realitzar una formació interna als seus treballadors. D’aquesta manera, el mateix personal estaria ben format i capacitat i no caldria contractar empreses externes”.

D’altra banda, Vicky Llàcer, regidora de Guanyar, explica que “creiem que la participació ciutadana té gran importància amb tal d’informar, formar i debatre al costat de la ciutadania les decisions que es pretenen. Entenem que aquesta regidoria hauria d’estar ben dotada de recursos i personal amb tal de poder realitzar les accions de forma adequada”.

Llàcer conclou al·legant que “si des del PSOE se li vol donar importància a la participació el primer que haurien de fer és creure-li-ho i donar-li la consideració necessària de forma efectiva, no solament publicitarla” i afig que “després de més de tres anys el govern del PSOE no ha aconseguit que la participació ciutadana es gestione des de l’Ajuntament”.

Foto: Arxiu.

Advertisements

Send this to a friend