L’Alcodiam fitxa a l’italià Simone Romano

L’italià Simone Romano s’ha convertit en la sisena incorporació del Patín Alcodiam per al pròxim curs. El defensa transalpí arriba procedent de la A2 italiana, equivalent a la Primera Nacional espanyola, on ha jugat les tres últimes temporades. Procedeix del Scandiano i anteriorment va militar en les files del Mirandola. Té 21 anys i es tracta d’un jugador d’una gran envergadura, ja que mesura 1,92 d’altura i pesa 89 quilos. Vindrà a cobrir la vacant deixada pel canterà Vicent Martí, que després de comprometre’s a seguir, ha decidit emprendre l’aventura de provar en una lliga estrangera i serà el segon canterà que la pròxima temporada disputarà la competició francesa, després que Carlos Cantó també optara per deixar l’Alcodiam. Amb l’italià Simone Romano seran quatre les nacionalitats dins del vestuari blaugrana la pròxima campanya. A més de sis espanyols, hauran dos portuguesos –Renato Castanheira i Joao Ramalho– i un argentí –Agustín Domínguez–.

CALENDARI

El Patín Alcodiam ja coneix l’ordre d’enfrontaments per a la pròxima temporada. La seua estrena serà amb magnificència, a casa i enfront del Noia, un dels grans de la OK Lliga que el passat curs va acabar cambra, per darrere de Reus, Liceu i Barça. Serà el dissabte 22 de setembre a les 20,15 hores. El primer desplaçament vindrà una setmana després i serà a Girona.

Després la competició patirà la primera aturada de la temporada. Seran deu dies i als de Sergi Punset els espera entre setmana un altre partit com a visitant, el dimecres 10 d’octubre a casa del Caldes. El 13 reben a l’Igualada, el 20 viatgen a Lloret i tancaran octubre rebent el 27 al Lleida. Novembre començarà jugant el 3 a Reus, el 10 es rebrà a l’Alcobendas, el 18 toca visita a la Corunya per a enfrontar-se al Liceu i el Barça serà el rival el 24 com a local. Al desembre l’1 es visita la pista del Voltregà, el 8 ve l’el Vendrell, el 15 es juga a casa del Sant Cugat i es tancarà 2018 enfrontant-se al Calafell com a local. La primera volta acabarà el 12 de gener amb la visita a Vic.

Send this to a friend