Les novetats de la ‘XXII Trobada per la Solidaritat’

La ‘XXII Trobada per la Solidaritat’ es presenta enguany amb diverses modificacions, la primera d’elles, el canvi de data, ja que va a celebrar-se l’1 de desembre en la sala Àgora. Segons Aroa Mira, regidor de Polítiques Socials, açò es deu a “la necessitat d’acostar la trobada a l’època solidària per antonomàsia, el Nadal”.

Aquesta modificació ve acompanyada per la campanya promocional, dissenyada per alumnes del cicle superior de gràfica publicitària de l’EASD d’Alcoi a través d’un concurs.

Aquesta campanya es llançarà a l’octubre i s’intensificarà en els centres escolars i estarà present en els mupis dels carrers d’Alcoi.

Els tres components del grup guanyador del concurs han rebut un premi de 500 euros, mentre que els alumnes responsables dels altres dos projectes finalistes disposen de 50 euros per a adquirir material educatiu.

Les modificacions incorporades per a aquesta edició van a permetre “donen a conèixer a més gent la tasca del teixit social de la nostra societat”, tal com afirma Aroa Mira.

Foto: Alumnes de l’EASD han dissenyat la campanya publicitària.

Advertisements

Send this to a friend