Conselleria preveu obrir el CEEM a la fi d’any

La Vicepresidenta de la Generalitat i Consellera d’Igualtat i Polítiques Públiques, Mónica Oltra, ha assegurat que l’obertura del Centre Específic de Malalts mentals està prevista per a abans que finalitze enguany 2018.

A les paraules de la Vicepresidenta de la Generalitat en una sessió de control dels Corts Valencianes que va tenir lloc al maig, se sumen també les declaracions de la pròpia Mónica Oltra durant la clausura de la taula de diàleg ‘Envelliment i Salut Mental’.

Allí Oltra ha expressat la voluntat de les administracions públiques de “proporcionar una resposta de qualitat a les necessitats d’atenció i cura que presenten les persones que envelleixen amb un trastorn mental greu”. Per a oferir aquesta solució, aqueix departament preveu l’engegada durant enguany de 158 noves places, entre les quals es troben les 60 de la instal·lació d’àmbit provincial que dependrà de la Generalitat en l’edifici situat en Barranquet de Soler d’Alcoi.

Abans, no obstant açò, l’Ajuntament d’Alcoi, que en una junta de govern al juny va aprovar el concurs per a adjudicar les obres, haurà d’escometre els treballs de reparació i finalització del Centre Específic de Malalts Mentals. Aquestes actuacions parteixen d’un pressupost inicial xifrat en prop de 500.000 euros. Una vegada hagen finalitzat aquestes obres, l’edifici del Barranquet de Soler serà cedit a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Públiques, ja que l’engegada d’aquest servei depèn de l’administració autonòmica.

Advertisements

Send this to a friend