Alejandro Cordero, subcampió d’Espanya de BMX

Alejandro Cordero va aconseguir recentment el subcampionat d’Espanya de BMX en la categoria júnior, considerada proélite. El rider alcoià va aconseguir un disputat segon lloc, esquivant els atacs dels seus adversaris.

Cordero va ser un dels nou components del Club BMX Alcoi desplaçats fins a la localitat de Ricla (Saragossa), entre una participació que va rondar els tres-cents corredors.

En la categoria promeses 7 i 8 anys, Pablo Fernández i Vicente García es van estrenar brillantment en un Nacional en aconseguir accedir a semifinals. En principiants 9 i 10 anys, Gorka López es quedava a les portes de les semifinals.

En infantil, Nico Ballesta fregava el pas a la semifinal, mentre que en cadets Carlos Galera i Sergi Valero van aconseguir lluitar pel podi, si bé una caiguda en l’última corba va truncar les seues aspiracions.

Finalment, en cruiser (roda de 24 polzades), de 17 a 29 anys, Pau Gómez es va quedar sense opcions de podi per una caiguda quan anava segon. Quant a Miguel Navarro, no va poder córrer en patir una caiguda durant els entrenaments, fracturant-se la clavícula.

Send this to a friend