L’Alcoyano arranca amb la plantilla incompleta

Aquest Alcoyano que va començar el dilluns la pretemporada li caben moltes etiquetes. Perfectament se li podria denominar al Deportivo de després de la tempesta que es va generar el passat curs amb l’equip a la vora del descens, obrint una bretxa encara més àmplia de la qual ja hi havia amb l’afició; també l’Alcoià de l’enèsim projecte de Juan Serrano, un president que necessita un bon any per a recuperar part del crèdit perdut; perfectament podria considerar-se el Deportivo de Vicente Mir, amb el qual es recupera la figura del tècnic de prestigi després dels despropòsits del passat curs amb tres entrenadors; sense oblidar-se de l’Alcoyano del 90 aniversari, ja que al setembre el club compleix anys i vol celebrar-ho amb una sèrie d’actes, entre ells algun partit davant un rival de Primera Divisió, aprofitant els descans entre setmana.

El dilluns va iniciar el treball el Deportivo 2018/19 i ja quasi estem parlant del primer amistós. Serà el divendres que ve en La Via davant el Contestano i dos dies després, en el Collao, es rebrà la visita de l’Elx amb motiu del Trofeu Ciutat d’Alcoi.

Dues trobades que els blanquiblaus afrontaran amb la plantilla incompleta. Actualment compta amb tretze efectius –falta saber la decisió que es pren amb Eldin– i el club segueix mirant el mercat a la recerca d’aqueixos tres futbolistes anomenats a marcar les diferències, que són un 9 de prestigi, un banda esquerra i un migcampista amb arribada.

Óscar Díaz i el Mallorca

Per a la posició de 9, l’Alcoyano s’ha fixat en Óscar Díaz, que aquesta setmana ha rescindit amb l’Hèrcules, però l’operació pot allargar-se en haver-hi diversos clubs interessats en la seua contractació, amb ofertes econòmiques com de la lliga Índia que dobleguen la proposta blanquiblau. En l’Alcoyano també estan a l’espera dels descartes del Mallorca. Noms com el lateral Gámez, el migcampista ofensiu Fernando Cano o l’interior esquerrà Fernando Giner agraden bastant a la direcció esportiva del club.

Send this to a friend