Néstor Abad ja és tricampió d’Espanya

Néstor Abad es va embarcar amb tant sols 13 anys en un viatge imaginant viure vesprades com les quals ha gaudit en Guadalajara. Després d’una actuació impecable, en la qual va deixar ben clar qui mana actualment en l’artística masculina estatal, l’alcoià es proclamava tricampió d’Espanya amb una excel·lent nota de 84.650, quedant-se molt prop dels extraordinaris 85.600 –el seu millor resultat en una competició internacional– amb els quals va liderar la qualificació del concurs complet dels Jocs del Mediterrani fa tres setmanes.

Tres títols que perfectament podrien ser quatre de no ser per la maleïda lesió de clavícula que li va obligar a renunciar al Nacional de l’any passat i li va arruïnar la resta de la temporada. L’alcoià es va aconseguir l’or com va ocórrer en 2015 i 2016 amb una superioritat aclaparadora, avantatjant en quasi quatre punts a Nicolau Mir, subcampió amb 89.950, i quasi cinc al tercer, Thierno Boubacar, que va sumar 79.750.

Néstor Abad, a més, va pujar pel cap alt alt del podi en l’exercici de sòl amb un nota de 14.200, va ser també or en anelles amb 14.300, es va imposar igualment en l’exercici de paral·leles (14.800) i va completar la seua excel·lent competició amb la medalla d’or en barra (14.400). L’alcoià solament va quedar fora del podi en salt i cavall amb arcs.

El propi seleccionador nacional, Fernando Siscar, va enaltir l’actuació de l’alcoià, assegurant que “està molt fi, ha aconseguit notes altes i li he vist ben preparat tant mental com tècnicament per a afrontar amb garanties l’Europeu que tenim la segona setmana d’agost”.

FOTO. Néstor Abad durant la seua participació en els Campionats d’Espanya. Fotoesporteventos.com

Send this to a friend