Ibi rep 489.225 euros per a recuperar el Molí de Paper

La Generalitat Valenciana ha subvencionat a l’Ajuntament d’Ibi amb 489.225 euros perquè puga dur a terme el projecte “Molí de Paper: una aposta per la conservació i recuperació del patrimoni cultural i natural. Conservació, recuperació i posada en valor d’un Bé de Rellevància Local d’Ibi”.

Avui el consistori de la localitat presentarà al públic tots els detalls d’aquest projecte. L’acte serà a les 19 hores en el Centre Social Polivalent.

L’Ajuntament afirma que “la recuperació i posada en valor del Molí de Paper va encaminada a convertir-ho en un nou valor patrimonial de la localitat, donant a conèixer als veïns d’Ibi i visitants dades sobre la seua biografia, indústria, i riquesa cultural i natural”.

Per la seua banda, el PSOE d’Ibi afirma haver arreplegat diverses propostes per al Molí de Paper, entre les quals destaquen la possibilitat d’habilitar-ho com a alberg; que es creara un centre d’interpretació històric de l’aigua i fóra un punt de recepció de senderistes; també es va proposar que es convertira en la seu del Museu de la Biodiversitat, alguna cosa que possibilitaria l’alliberament d’espai en l’antiga Fàbrica Payá per a l’expansió del Museu del Joguet.

Send this to a friend