La Mancomunitat avança en la construcció de l’alberg comarcal d’animals

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat continua donant passos per a aconseguir que la construcció de l’alberg comarcal d’animals siga una realitat en un període curt de temps. En aquest sentit, la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat va aprovar en els seus pressupostos per a enguany destinar 125.000 euros a aquest alberg comarcal, així com iniciar els tràmits per a concursar les obres d’aquestes instal·lacions.

Aquestes obres van quedar adjudicades en el ple que va celebrar la Mancomunitat el passat mes de maig i l’inici de la seua construcció està pròxim en el temps, atès que des de la Mancomunitat ja disposen de l’informe favorable de la Conselleria de Medi ambient que dóna llum verda a l’inici de la construcció de l’alberg comarcal, que se situarà en uns terrenys cedits per l’ajuntament de Muro en la Zona del Quint.

Manuel Gomicia, President de la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat va expressar la seua satisfacció per tenir cada vegada més a prop el projecte del refugie animal comarcal, que considera indispensable. Les protectores de la zona coincideixen en la necessitat de portar a bon terme el projecte, imprescindible a causa de la saturació de les protectores davant l’abandó d’animals.

Foto: Xavi Terol

Send this to a friend