Banyeres: La ‘Fira’ y el Mercado Medieval reciben hoy a miles de visitantes

Milers de visitants s’espera que acudisquen aquest cap de setmana a Banyeres, on esdevenen alguns dels plats forts de les festes de la Malena: la Fira i el Mercat Medieval, i la representació de la Llegenda de Sant Jordi, el Drac i la Princesa, que ahir a la nit estava previst que tinguera la seua primera escenificació.

La fira obrirà oficialment a les 11 i mitja del matí d’avui, i al toc de les 12 tindrà lloc la inauguració amb presència d’autoritats locals, Comissió de Festes i de la Confraria de Santa María Magdalena i representants de les diferents associacions i institucions locals.

L’obertura inclourà una cercavila que recorrerà l’itinerari sobre el qual se situa la mostra. Participaran el grup d’animació “Artlekín Laranda, Llàgrimes d’Enceba, els oques i el Cetrer”. A aqueixa mateixa hora començaran les demostracions dels tallers participatius d’oficis tradicionals, que estaran instal·lats en la plaça de l’Ajuntament. També hi haurà falconeria, amb exhibició i vols d’aus rapinyaires, i sobre les 13,30 h, espectacle de circ, teatre i acrobàcies aèries en la plaça Major.

Animació constant

La fira seguirà a la vesprada amb animació constant. A més, a les 19 h està programat la cercavila de el “Festeig nupcial de Lady Rocio Arenas Vidal amb Sir Carlos Vives Brotons” i a les 21,30 h un espectacle circense de foc i pirotècnia.
La fira tindrà continuïtat el diumenge i contindrà, com a novetat, l’actuació de la Colla de dolçaines i tabals “El Braçal” que oferirà un concert de música tradicional a les 20 h en la plaça de la Malva.

Send this to a friend