El NB Alcoi finalitza el V Campus Paco Doménech

Com cada estiu, el Club Noubrot Bàsquet Alcoi ha celebrat el seu tradicional Campus Paco Doménech, que enguany ha complit la seua cinquena edició.

Un total de 65 xiquets i xiquetes han participat en aquesta cita celebrada del 25 al 30 de juny en les instal·lacions del col·legi La Salle. De la totalitat de participants, 45 d’ells han sigut interns en edats compreses entre prebenjamines i juniors.
Vuit entrenadors titulats han organitzat entrenaments i activitats d’oci per als participants.

A més, va haver-hi festa del pijama, lligues nocturnes, concurs d’habilitat o partits de 5×5, entre altres activitats.

VISITES Al CAMPUS

Els participants del V Campus Paco Doménech NB Alcoi van rebre diferents visites de persones relacionades amb el món del bàsquet: Fernando Supervía i Alfonso Chazarra, primer entrenador de l’equip EBA del Lucentum i ex entrenador del CBF Alcoi, i el seu segon entrenador, respectivament. També la de Pablo Matarredona, jugador alcoià que milita en l’equip EBA de Lucentum. Montse Brotons, jugadora que juga a Oklahoma va estar en el Campus i va respondre a les preguntes dels assistents. Finalment, els participants van poder parlar sobre la figura de l’àrbitre amb María, àrbitre de la Federació Valenciana de Bàsquet, que la pròxima temporada estarà xiulant en la màxima categoria femenina, és a dir, la Lliga femenina Dia.

Send this to a friend