Plata alcoiana en Roller Derby

Lara Selva, Keka Sánchez, Karenth Perdomo i Elena Boix són jugadores de l’Alcoi Roller Derby, que al costat del seu entrenador, Hermes Vélez, han participat en l’III Campionat d’Espanya d’aquest esport, celebrat a Saragossa al juny.

Tots ells van participar en aquesta important cita formant part de l’equip Vulcano Roller Derby. Aquest grup va nàixer a Tenerife amb l’objectiu de formar un nou equip en l’illa però que per a la cita nacional es va obrir a jugadores d’altres punts de la geografia espanyola estant format per quatre jugadores assentades a Tenerife, una a Badalona, dues a Cantàbria, altres dues a Madrid, i finalment, les quatre alcoianes, als qui els venia de gust disfrutar d’aquest esdeveniment, sent també una gran oportunitat de donar a conèixer aquest esport, que encara que compta amb nombroses seguidores contínua sent una miqueta desconegut, com sengles esports minoritaris.

Malgrat la distància que les separa, abans del Campionat van estar entrenant per separat amb l’objectiu d’aconseguir un bon resultat en l’esdeveniment nacional.
Aquest esforç els va portar fins a jugar la final i enfrontar-se a Madrid Roller Derby, fent-se finalment amb la medalla de plata, quedant per damunt fins i tot de les amfitriones saragossanes: Sicarias del Cierzo, que van aconseguir el bronze.

Send this to a friend