El Futsal Ibi es queda sense ascens

El CFS Futsal Ibi va aconseguir l’ascens a Segona Divisió B després de quedar campió del Grup XV amb 49 punts i passar per davant al seu rival en el play off, el Gasifred Atlético. Malgrat açò, i de ser molt celebrat per l’equip i per la localitat, la Real Federació Espanyola de Futbol va donar a conèixer el repartiment de grups la passada setmana.

Segons el propi Futsal Ibi, la Federació els havia enquadrat en el Grup II, al costat d’equips del País Basc, Navarra, Aragó, Castella i Lleó, i la Comunitat Valenciana. El conjunt iberut considera “inviable econòmicament” fer front a aquesta situació.

Aquesta decisió també ha afectat al Club Alzira Futbol Sala i al CD Nueva Elda FS. Les directives de tots dos conjunts, al costat de la del Futsal Ibi, s’han reunit i han manifestat el seu malestar a la RFEF i a la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, segons informacions de Golsmedia.

El Futsal Ibi va emetre un comunicat on explica haver enviat una notificació a la RFEF amb la seua renúncia a la Segona Divisió B, i on afirma que “no es tracta d’una renúncia al fet, si no, una invitació per part de la federació a abandonar la categoria”. A més, el club assegura que “després del comunicat, el Comitè nacional no ha contestat, simplement elimina als equips i llest”.

El conjunt iberut detalla en aquest comunicat que “l’aconseguit en la pista, ens ho han llevat en els despatxos”. Després d’aconseguir l’ascens, el *Futsal Ibi va cercar finançament per a poder fer front a l’ascens amb una mica de solvència, no obstant açò, la distribució dels grups els *imposibilta la seua participació en Segona B.

El *Futsal Ibi destaca que el “futbol sala alça passions” i que davant aquesta situació se senten “*ultrajados, *ninguneados i indefensos, davant unes decisions totalitàries i irrevocables, unilaterals, on no hi ha possibilitat d’asseure’s a negociar ni dialogar”.

Foto: Membres de les directives dels equips valencians afectats.

Send this to a friend