El Trail Solidari tindrà una carrera infantil com a colofó a un projecte educatiu

El club Mes que un Trail, organitzador del Trail Solidari ‘Ciutat d’Alcoi’;, ha presentat una nova iniciativa a cavall entre l’àmbit esportiu i l’educatiu. Es tracta del Mini Trail, una carrera per a xiquets de 5t i 6t curs de Primària que se celebrarà com a colofó a un projecte educatiu que perseguix transmetre els valors de solidaritat que fomenta este esdeveniment esportiu, que el pròxim 27 d’octubre viurà la seua sexta edició.

Per a dur a terme este projecte, els organitzadors del Trail comptaran amb la col·laboració de diversos centres escolars de la ciutat, que ja han mostrat la seua predisposició a participar, al mateix temps que hi haurà una entitat que ha anunciat el seu total suport a la iniciativa. Al mateix temps, es crearà un projecte educatiu a manera d’unitat didàctica, on s’arreplegaran la filosofia i els valors que promou el Trail Solidari, com són el foment de l’activitat esportiva, els hàbits saludables, d’higiene i alimentació, igual que es vol desmitificar la malaltia del càncer, acostant-la a les escoles.

L’entitat col·laboradora és el Club Rotary Font Roja i este divendres 6 de juliol durà a terme la primera de les activitats orientades a la recaptació de fons. Es tracta d’un tast de cerveses artesanes i ecològiques en la fàbrica Lluna, que comptarà amb música en directe, degustació de diversos productes, exposició de vehicles elèctrics i moltes sorpreses.

Send this to a friend