Elba Navarro es proclama campiona d’Espanya d’absolut

La gimnasta alcoiana del CGR Sant Jordi, Elba Navarro, es va proclamar ahir campiona d’Espanya en el nacional absolut de gimnàstica rítmica. Navarro es va penjar la medalla d’or en el Campionat d’Espanya de clubs celebrat a Saragossa. El seu exercici amb cércol li va valdre 11.800 punts superant així a les seues màximes rivals de categoria i nivell. La gimnasta alcoiana pertany a la categoria júnior i competix en el nivell absolut, la qual cosa en futbol seria equiparable a Segona Divisió, deixant constància de la rellevància d’este títol aconseguit, i més, després d’haver aconseguit la final en l’última posició classificable. Navarro va disputar este campionat junt amb Ana MIcó, gimnasta amb què va formar equip i els exercicis de la qual amb cércol, maces i cinta els van portar a la setzena posició entre els 47 clubs que van competir en la seua categoria. Ambdós es van classificar per al nacional absolut de Saragossa com a campiones de la Comunitat Valenciana.

El CGR Sant Jordi tanca amb esta medalla la temporada en què ha celebrat el seu 25 aniversari, en la que a més, els seus gimnastes han aconseguit dos títols de campiones, un subcampionat i dos bronzes en el nivell federació de la Comunitat Valenciana; dos títols de campiones provincials i un subcampionat autonòmic en Jocs Escolars; i en la Lliga promeses d’iniciació en la competició dos títols de campiones i tres subcampionats