La gravació de Jesús Calleja a la comarca va despertar una gran expectació

La gravació de Jesús Calleja a la comarca va despertar una gran expectació
Jesús Calleja, durante el rodaje del programa.

Les comarques de l’Alcoià i el Comtat seran protagonistes en la pantalla petita durant la pròxima temporada televisiva gràcies a un episodi del conegut programa ‘Volando Voy’, espai que condueix en Cuatro el popular Jesús Calleja. Aquest últim va estar a Cocentaina a primera hora de la vesprada del passat dissabte dia 1 de juny per a gravar la seqüència final d’un lliurament que prèviament havia recorregut altres municipis de la zona com Agres, Plans o Banyeres de Mariola.

Precisament fins a la Vila Comtal es van desplaçar molts dels veïns d’aquestes localitats que havien pres part en la gravació i a la cita van acudir també nombrosos contestans que no van voler perdre’s l’oportunitat de veure de prop a Calleja acompanyat fins i tot de la coneguda Mercedes Milà que tindrà un paper destacat en el lliurament registrat a l’interior d’Alacant.

Si no hi ha canvis d’última hora, serà a partir de tardor quan es puga veure el citat capítol en el qual s’aprofundeix en històries humanes, anècdotes dels pobles participants i fins i tot situacions plenes d’humor que ens despertaran més d’una riallada “hem tingut un gran acolliment en aquestes poblacions de la Serra de Mariola i en totes elles, sense deixar de costat els paisatges, teniu ací un autèntic tresor”, ens comptava el director de ‘Volando Voy’; Hilario Portals.

També l’alcalde de Cocentaina incidia en la promoció que donarà a tota la comarca l’emissió d’aquest programa “ha sigut un autèntic plaer rebre a tot l’equip, hem atés totes les necessitats que han plantejat i amb aquest espai es difondrà tota la riquesa que tenim als pobles d’aquestes comarques”, va manifestar Jordi Pla.

La primera edil d’Agres, un dels punts del Comtat que té un protagonisme especial en el programa, incidia en el que havia suposat per al poble tindre a Jesús Calleja entre les seues cases “ha sigut una setmana d’autèntica bogeria, amb molta expectació entre els veïns, i la veritat és que ens l’hem passat molt bé. El resultat que hem vist hui ens ha agradat molt a l’espera de veure el programa final”, apuntava María García després de visionar alguns dels vídeos en la gravació final de Cocentaina.

Tant Jesús Calleja com Mercedes Milà van partir segons després d’acabar el programa per a assistir a altres compromisos, però els fans es van quedar satisfets d’haver gaudit de la seua presència a Cocentaina durant quasi dues hores.

Advertisements

Send this to a friend